JANA OG PEPITO's VALPER

I DAG FIKK VÅR KJÆRE BIMBO SITT NYE HJEM HOS TO KJEMPETRIVELIGE MENNESKER PÅ LILLEHAMMER.HER STEMTE KJEMIEN MED EN GANG FOR BÅDE TO OG FIRBEINTE.LYKKE TIL.

I DAG HAR BEAUTY FLYTTET TIL SIN NYE FAMILIE PÅ BRANDBU.VI ØNSKER DEM ALL LYKKE TIL.HÅPER PÅ MANGE LYKKELIGE ÅR FOR BÅDE TO OG FIRBEINTE.

Går gjennom litt pelsstell.
Litt ringtrening.Kontakten er god:-)
På "mamma's" fang.

BRILIANT LYKKE FÅR NYTT HJEM

I DAG HAR BRILIANT LYKKE FLYTTET TIL SITT NYE HJEM I MO I RANA. VI ØNSKER HENNE OG FAMILIEN ALL LYKKE TIL, HÅPER DE FÅR MANGE FINE ÅR SAMMEN.

VI HAR TO LEDIGE HANNER.
BEAUTY SKAL FÅRELØBIG BLI BOENDE HOS OSS

NESTE SOM SKAL FLYTTE ER BRILIANT LYKKE, SOM FLYTTER TIL MO I RANA 22 SEPT.

HENNES NYE FAMILIE HAR OGSÅ VÆRT HER OG HILST PÅ HENNE.HER HAR OGSÅ BÅDE TO BEINTE OG FIRBEINTE NOE OG SE FRAM TIL.

SÅ HAR JANA OG PEPITO's KULL PASERT 8 UKER.

TO AV GUTTENE HAR FLYTTET TIL SINE NYE HJEM.DET ER BEAUTIFUL BAMBO,  HAN HAR FÅTT SITT NYE HJEM I NERHETEN AV DRAMMEN, HOS HELLE OG SJARMTROLLENE.HAN KOM DA TIL SIN PAPPA:-)

JANA'S ANDRE GUTT, BOBBY BEXTER, HAR VÆRT SÅ HELDIG Å FÅ FLYTTE TIL ELIN m/fam, DE BOR PÅ OTTA. HER BOR OGSÅ ABBAZ ,SOM DE KJØPTE AV OSS I FJOR. VI ER VELDIG TAKKNEMELIGE FOR AT DE VALGTE nr.2 FRA OSS OGSÅ.

JANA OG PEPITO's VALPER ER BLITT 7 UKER GAMLE.HER ER FULL GASS I LANGE STUNDER, FOR SÅ Å LIGGE PÅ LADING IGJEN.                                               DE SPISER GODT, OG LEGGER PÅ SEG FOR HVER DAG SOM GÅR.                                                                              I SLUTTEN AV UKEN SKAL DE TIL VETRINÆR FOR CHIPPING,VAKSENERING OG FULL "SJEKK"                 SÅ ER DET FOR NOEN AV DE SNART TID FOR NYE HJEM.

HAN APRIKOS/KREM
HAN APRIKOS/KREM
HAN APRIKOS KREM
HAN KVIT
KVIT TISPE
TISPE APRIKOS/KREM

NÅ HAR JANA's VALPER PASSERT 6 UKER.TIDEN HAR GÅTT VELDIG FORT.BARE VEL TO UKER TIL DE KAN FÅ FLYTTE TIL NYE HJEM. DE SPISER ,LEKER OG ER VELDIG LIVLIGE.KOMMER DET BESØK ER DE KONTAKTSØKENDE MED EN GANG.TENNENE HOLDER PÅ Å SPRETTE FREM HOS ALLE,OG AV DEN GRUNN RENNER ØYNENE EN DEL NÅ.

HAN APRIKOS/KREM
TISPE APRIKOS/KREM
TISPE KVIT
HAN APRIKOS/ KREM
HAN APRIKOS/KREM
HANN KVIT

VI SKRIVER 19 AUGUST,VALPENE ER 5 UKER.

DE ER BLITT VELDIG LIVLIGE NÅ.DE ER NEDE I STUEN HELE DAGEN NÅ.UTE NÅR VÆRET TILLATER DET.DE LIKER BEDRE Å SPRINGE OG LEKE PÅ GRESSET,ENN Å VÆRE PÅ VERANDAEN.GOTAR ALLE SOM KOMMER PÅ BESØK, INGEN SKEPSIS.

Bilde ved siden er besøk av valpekjøpere.

HANN KVIT
HANN APRIKOS/KREM
HANN APRIKOS/KREM
TISPE KVIT
TISPE APRIKOS/KREM
HANN APRIKOS/KREM

VALPENE ER BLITT 4 UKER GAMLE. DE FÅR NÅ 4 MÅLTIDER PR.DAG MED OPPBLØTT VALPEFOR OG LITT STARTER MOUSE, DE SMATTER OG KOSER SEG .JANA HAR MYE MELK ENDA,SÅ DE DRIKKER LITE UTENOM. DE FÅR VÆRE NEDE I STUEN PÅ DAGTID.I DAG HAR DE OGSÅ VÆRT PÅ VERANDAEN I FINVÆTERT. REAGERER MYE MERE NÅ, KOMMER NÅR DE HØRER STEMMENE VÅRE.

TISPE KVIT
TISPE APRIKOS/KREM
HANN APRIKOS/KREM
HANN KVIT
HANN APRIKOS/KREM
HANN APRIKOS/KREM

HAR SATT FARGENE TIL APRIKOS/KVIT.ER LITT USIKKER ENDA.KANSKJE LYS CHAMPAGNE ER DET RETTE PÅ NOEN.

VALPENE ER BLITT 3 UKER.

DE ER MYE MERE OPPVAKTE NÅ, OG SJANGLER RUNDT PÅ USTØE BEIN.DE REAGERER NÅR VI KOMMER TIL VALPEKASSEN. I DAG HAR DE SPIST SITT FØRSTE MÅLTID MED FAST FØDE: ROYAL CANIN STARTER MOUSE. DEN SPISTE DE ALLE MED GOD APETITT, OG LETTE ETTER MERE. VAR NOK VELDIG GODT, DET VESLE DE FIKK.

TISPE KVIT
HANNE APRIKOS/KREM
HANNE APRIKOS/KREM
HANNE KVIT
FØRSTEFØDTE HANNE APRIKOS/KREM
MINSTE TISPA APRIKOS/KREM

VI SKRIVER 28/7.VALPENE ER 14 DAGER GAMLE.NÅ HAR ALLE FÅTT SIN FØRSTE KLOKLIPP.VEKTEN ER FINT ØKENDE, NOEN HAR SNART NÅDD 500 GR.ØYNENE HAR BEGYNT Å ÅPNE SEG, SÅ I LØPET AV DETTE DØGNET VIL SIKKERT ALLE TITTE PÅ OSS:

FØRSTEFØDTE HANNE APRIKOS/KREM
APRIKOS/KREM HANN
APRIKOS/KREM TISPE.
STØRSTE HANNEN.APRIKOS/KREM
STØRSTE TISPA.KVIT
HANNE.KVIT

VI SKRIVER 22/7-12.VALPENE ER 1 UKE.DE MISTET EN DEL FØDSELSVEKT, MEN HAR TATT DET IGJEN NÅ. VI ER SÅ GLADE FOR DERES ALLEREDE GODT UTVIKLEDE PIGMENT.HER ER NOEN HELT SORTE NESER. SJØNNE VALPER.EN KRY MAMMA JANA PÅ BILDET HER 🙂

DE HAR ET VELDIG GODT UTVIKLET PIGMENT BARE EN UKE GAMLE.
APRIKOS/KREM HANN
KVIT HANN
KVIT TISPE
APRIKOS/KREM HANN
APRIKOS/KREM HANN
APRIKOS/KREM TISPE
I DAG ER JANA OG PEPITO's VALPER 1 UKE GAMLE. ALLE LEGGER PÅ SEG, OG HAR NESTEN DOBLET FØDSELSVEKTEN SIN.DE HAR ET UTROLIG GODT UTVIKLET PIGMENT TIL Å VÆRE SÅ SMÅ. DET TEGNER BRA:
VIDEOKLIPP AV ET AV DE FØRSTE MÅLTIDENE

JANA FØDTE 6 FINE VALPER. 4 GUTTER og 2 JENTER

HANNE CHAMPAGNE fødselsvekt 121 gr.
HANNE KREM/HVIT fødselsvekt 147gr.
HANNE HVIT fødselsvekt 144gr.
HANNE KREM/HVIT. fødselsvekt 143gr.
TISPE HVIT fødselsvekt 161 gr.
TISPE CHAMPAGNE fødselsvekt 121 gr

JANA OG PEPITO

                  

BLE FØRSTEGANGSFORELDRE 14 JULI 2012 

VI HÅPER PÅ VALPER I JULI

 ROMANTIKKEN BLOMSTRET VED DRAMMEN's ELVA 14 MAI-2012